Медена торта с млечен крем

Медена торта с млечен крем

Медена торта с млечен крем

Може би само този десерт успя да се справи с привидно невъзможна мисия: засенчи вкуса на известната медена торта. Кой би си помислил!

Как да си направим елегантна медена торта с млечен крем по вкусен начин

За да направите луксозен ванилов крем, трябва да си купите суха смес от пудинг. Предлага се в почти всеки магазин. Ще ви трябват 2 пакетчета (по 40 g всяка). Добавяйки пудинг към млякото, ще направите крем с богат аромат на ванилия и безумно деликатен вкус.

Съставки

Пшенично брашно
3 пак.
Пудра захар
0,5 пак.
Масло
370 г
Яйца
2 бр.
Мед
200 г
Сода
1 ч.л.
Мляко
750 мл
Ванилов пудинг
80 г
Захар
200 г
Варено кондензирано мляко
200 г

Подготовка

1. Изсипете пшенично брашно и пудра захар в дълбок съд. Добавете 120 г масло. Смелете всички съставки, докато станат на трохи.

2. Разбийте яйцата в сместа. Добавете содата за хляб и разтопения мед. Омесете хомогенно тесто. Разделете го на 2 равни части.

3. Разпределете равномерно всяка половина от меденото тесто на дъното на 2 тавички за печене, които са покрити с пергамент. Сложете тортите във фурната, предварително загрята до 180 градуса за 20 минути.торта

4. Пригответе млечно-ваниловия крем. Изсипете съдържанието на 2 пакетчета пудинг в малка купа. Изсипете 1 купчина от всичко. Мляко. Разбъркайте добре.
%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD %D0%94 %D0%A0%D0%95%D0%9A%D0%9B%D0%90%D0%9C%D0%90 1
ВИТАМИН D3 + ПОЛСКИ ХВОЩ – ЗА ЗДРАВЕТО НА ВАШИТЕ КОСТИ, КОЖА, КОСА И НОКТИ!

5. Вземете тенджера с дебело дъно. Изсипете останалото мляко в него. Добавете захарта. Оставете съдържанието на тенджерата да заври. Изсипете млякото с ваниловия пудинг. Разбъркайте съдържанието на тенджерата.торта

6. Гответе сметаната, докато се сгъсти. След това прехвърлете получената маса в контейнер. Покрийте  с прозрачно фолио. Оставете крема, докато се охлади напълно на стайна температура.

7. В отделна купа разбийте 200 г омекотено масло до пухкавост. Постепенно добавете охладения пудинг към него. Разбийте всичко до получаване на хомогенна пухкава маса с помощта на миксер.

8. Пригответе втория крем. В друга купа разбийте 50 г омекотено масло с варено кондензирано мляко, като постепенно го добавяте.

9. Поставете охладената медена торта върху чиния. Отгоре поставете ваниловия крем. Разпределете го равномерно. След това разпределете втората торта. Натиснете го леко.торта

10. Намажете и изравнете горната част на десерта със сметана, приготвена на базата на кондензирано мляко. Поставете десерта в хладилника за 5-6 часа, за да стабилизирате кремовете.

Можете да украсите горната част на медената торта с бадемови люспи. Млечният шоколад също е подходящ за тази цел.

Не се колебайте да видите повече за ключът към успеха, помогнал на хиляди мъже и жени в България да постигнат мечтаната форма
unnamed 1

СЛИМ АКТИВ+
ВИЖ ТУК


Ако статията ви е харесала,последвайте нашата фейсбук страница и споделете вашия опит в коментарите!

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна