Политика за възстановяване и връщане
1. Как се извършва самата доставка?

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, като има два варианта, избрания артикул да бъде доставен до офис на фирмата, вече има в повечето градове в страната или направо на посочен от Вас адрес. Доставката до офис попринцип е предпочитана, заради по-ниската цена и заради това, че може да вземете стоката от офиса, когато имате свободно време. Повечето офиси работят от 9:00 до 18:00 часа през работните дни, но има и такива с удължено работно време. За подробна информация, погледнете ТУК. При доставката на адрес, когато куриерът е на адреса, Вие също трябва да бъдете там, обикновено се обаждат предварително.

2. Колко струва доставката?

Доставка до офис на Еконт:    6.60лв.

Досавка до посочен адрес:    8.10лв.

Доставка до малки населени места: 9.80лв.

* Това са основните цени на доставката, но те могат да бъдат от 0.10лв. до 0.60лв. по-скъпи или по-евтини в зависимост от стойността на поръчания артикул. Така например в повечето случаи доставката до села и по-малки населени места, без офиси на Еконт излиза от 10 до 11 лв.

3. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка е 24 до максимум 48 часа след вашата поръчка. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга – пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

4. Мога ли да видя поръчаното преди да платя?

Да можете, защото изпращаме всичко с опция за преглед преди плащане. Може да разгледате поръчката и да се убедите, че сме пратили това, което трябва и то е здраво и работещо. Плащането става със наложен платеж на куриера или в офис на фирмата. Ако откажете пратката след преглед се заплащат само разноските за доставката, но не и цената на продукта. Разбира се , ако сме изпратили не това, което сте поръчали всички разходи са за наша сметка.

5. Как точно ще си получа поръчката?

Ако сте поръчали на адрес, то куриерът ви се обажда, за да се разберете кога точно ще ви е удобно и ще сте на адреса, за да получите поръчката.

Ако сте поръчали до офис, то ще получите SMS от Еконт, когато пратката е вече в офиса и може да я вземете оттам в съответното работно време. Понякога от Еконт Експрес не изпращат SMS-и на своите клиенти, това обаче не значи, че пратката не е изпратена от нас и вече не е в офиса им, за да сте напълно убедени и сигурни в това, може по всяко време да се свържете с нас. Ние лесно и бързо можем да проверим дали пратката Ви е вече в офиса на Еконт, за да не се разкарвате напразно.

6. Може ли друг да вземе пратката, ако съм зает?

Да, разбира се – някой приятел, роднина или познат може без проблем да вземе вашата пратка. Нужно е да знае само вашето име като получател или пък вашият телефонен номер. Освен това трябва да плати наложеният платеж на пратката, ако има такъв.

7. Няма да ме има в града 2-3 дни, мога ли да поръчам все пак?

Да, може да поръчате или просто да отложите поръчката с няколко дни. Когато пратката пристигне в офис на Еконт не е нужно да отидете да я вземете още същият ден. Тя може да постои там известно време без проблем. До 7 дни от пристигането и трябва да бъде взета, иначе ще ни я върнат обратно!


Рекламации

Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителя клиентът има право да върне закупената стока в рамките на 14 дни / календарни/ от датата на получаването й при спазени следните условия:
Фабричният вид на стоката не е нарушен, стоката не e използвана, всички фабрични етикети не са повредени или премахнати;

Представен е официален данъчен документ за покупка – касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура;

Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително транспортни разходи и др. куриерски или банкови такси, свързани с възстановяването на платената цена за покупката. Клиентът има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е отразена в документа за покупка.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

За да върнете закупена от GREENACTIVE.BG продукт:

Изтеглете от ТУК формуляра за връщане на стока
Попълнете всички данни и изпратете файла на имейл адрес: office@greenactive.bg
В срок до 3 работни дни служител на ГРИЙН АКТИВ БГ ЕООД ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите!

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна