sharan7

Последно сбогом на килограмите

По бързата процедура

Да се сбогуват завинаги с излишните килограми успяха мъже и жени от цяла България. След дълги години на изтезания над тялото и лишения те открили работещо решение, с което по бързата процедура премахнали излишествата, и то без значение от възрастта. Козът в ръцете им, за чиито възможности вече се говори публично, носи името Слим Актив+.

Интерес представлява и за медицинското съсловие, защото освен върху теглото има въздействие и върху здравето. Ефективността му се дължи на неговата специална формула от природни вещества, които активират ключови процеси в тялото – топене на мазнини, горене на калории, производство на енергия и потискане на апетита (особено към захар). Резултатът, казват изпробвалите го, бързо се вижда в огледалото.

picture 02

МАЗНИНКИ В ИЗЛИШЪК?

Неприятните „подплънки“ от натрупани мазнинки не се поддават нито на строги диети, нито на убийствени тренировки. Дори напротив! Самото ни тяло работи срещу отслабването. И е така, защото искаме да премахнем неговия „склад“ със „зимнина“, а той е застраховката му, че ще оцелее в гладни времена. Затова и изтезанията над организма са безполезни – нужна е мъничко хитрост. Именно това прави новата разработка – със съдържащата се във формулата ѝ специална аминокиселина активира усилено горене на мазнини. И то без глад! Тялото не се чувства под заплаха и с охота „посяга“ към „скритите продоволствия“. Неусетно мастните клетки стават все по-малки, а скалата на метъра отчита все по-навътре. Мастната тъкан се превръща в мускулна и фигурата придобива елегантна осанка. Но друго е по-изненадващото – ефектът е еднакво добър както при нежния пол, за който е характерно излишъците да са в талията, бедрата и ханша, така и при силния, чиито проблемни зони са коремът, гушата и горната част на ръцете. Допълнителен бонус, на който се радват дамите, е способността му да изчиства целулита и фино да полира извивките.

 
picture 03

КАК ДА НАМАЛЯ ХРАНАТА, КАТО МИ СЕ ЯДЕ?

„Намали храната“ е съветът, който ще получите от всеки близък или познат, когато отслабвате. Елементарна математика е, че по-малко храна означава по-малко калории, а това е равно на по-ниско тегло. Но не е лесно да се гладува, а освен това е и вредно за здравето. Тогава какво? Помощ може да окаже новият „специалист по тънка талия“, който успешно се справя с прекомерната консумация на храна. И го прави така, че тялото не е изтормозено. Ефектът се дължи на концентрирания екстракт от растението зелен чай и плодът гарциния камбоджа, които потискат апетита. Полека-лека започваме да се засищаме с по-малко количество храна без чувство на неудовлетвореност или остатъчен глад. Но ключовото тук е друго – добавен е и хром. Той има уникалната способност да укротява желанието за сладкиши. За допълнителен имунитет е добавен един от най важните витамини, а имено Витамин C. Намаленият прием на захар веднага си проличава на кантара, а отслабването става неусетно и без жестоки лишения.

 

picture 04

ПРОСТО НЯМАМ СИЛИ

Не, това не е оправдание. Това е реалността за всеки, който 5 дни в седмицата работи от сутрин до вечер и в същото време се грижи за семейството си. Силите едва стигат за ежедневните задължения, а какво остава да се изтезаваме във фитнеса с часове, за да отслабнем. Но по-лошото е, че колкото повече килограмите се увеличават, толкова по-уморени се чувстваме. Мерки трябва да бъдат взети, а с новата разработка калориите ще бъдат превърнати в енергия по бързата процедура. Тя е известна и като „зеления бърнър“, а прозвището ѝ е спечелено благодарение на обогатения екстракт от гарциния камдбоджа. Той гори всичко, което сме приели с храната. От отделената топлина и енергия тялото получава ударна доза нови сили. Така не просто сме сигурни, че нищо излишно вече няма да се залепи на фигурата ни, а постепенно стопяваме и старите натрупвания.

 
picture 06

БАВНИЯТ МЕТАБОЛИЗЪМ НЕ ПРОСТО ЗАГРОЗЯВА ФИГУРАТА, ТОЙ РАЗБОЛЯВА

Като минат 40-те, всеки знае, все по-трудно се отслабва. А минат ли 50-те, мисията става почти невъзможна. Причината е постоянно забавящият се с годините метаболизъм. Освен върху фигурата обаче този процес се отразява зле и върху здравето. Не е случайно, че в медицината съществува т.нар. метаболитен синдром, а един от признаците му е наднорменото тегло. За да се повлияе проблемът, човек трябва да отслабне, а за да отслабне, метаболизмът трябва отново да заработи добре. Това прави Слим Актив+ с неговия комплекс от природни съставки. По отделно те горят мазнини, произвеждат енергия, контролират апетита и подпомагат нормалната обработка на хранителните вещества, а вкупом ускоряват метаболизма. Постигнатите нива са близки до тези, които тялото е поддържало на младини. Така не просто ще си върнем предишната фигура, но и здравето ни ще се подобри.

 
picture 05

ВИСОКА КРЪВНА ЗАХАР = НАДНОРМЕНО ТЕГЛО. ЗАВИНАГИ ЛИ Е?

Мнозина са се примирили, че диабетът означава завинаги пълен. Да, високата кръвна захар затруднява, а понякога дори блокира някои от естествените процеси в тялото, което води до покачване на килограмите. Това обаче означава само едно – организмът ни не може да се справи сам и се нуждае от помощ. Медицински данни сочат, че всички съставки в специалния продукт проявяват благоприятно въздействие върху нивата на кръвната захар, но най-вече микроелементът хром. Той е като „сив кардинал“ – не е придобил широка популярност, но „управлява“ жизненоважни процеси в човешкия организъм. Теоретичните факти са потвърдени и от практиката.

 

НА КАКВО СЛИМ АКТИВ+ ДЪЛЖИ СВОЯТА ЕФИКАСНОСТ?

Две са характеристиките, които обуславят добрия ефект – съдържа комплекс от избрани биологично активни съставки, които са в специална формула за незабавно и пълноценно усвояване в организма.

Висока ефективност

Водещо значение за отличните резултати има експертно формулираният състав. В него са включени четири ключови природни субстанции. Способностите им да понижават теглото са потвърдени от медицината и изпитани многократно. Всяка от тях оказва фокусирано въздействие върху конкретен аспект от проблема с килограмите, а заедно осигуряват цялостен подход за справяне.

Допълнителен плюс е, че съставките работят синергично. Синергията означава, че те взаимно усилват ефектите си, така че 1 + 1 = 3.

Витамин C – за цялостна подкрепа на организма, детоксикация и енергия, стимулира синтеза на колаген.

Гарциния камбоджа съдържа хидроксил амониева киселина, която спроед съвременната фитотерапия блокира превръщането на въглехидратите в мазнини, усвоява разпадането на мастните депа и потиска желанието на сладко.

Зеленият чай потиска апетита и помага за засищането с по-малко количество храна. Това се случва по естествен начин – без глад или неудовлетвореност.

Хромът е този, който кара метаболизма да заработи нормално и контролира нивата на кръвната захар.

 

Щади организма

Формулата в съставките улеснява тяхното метаболизиране и е щадящ за стомаха. Те са дозирани внимателно, така че продуктът да е подходящ за употреба от лица с гастроентерологични проблеми, със сърдечно-съдови заболявания и със смущения в работата на черния дроб и жлъчния мехур. Капсулите са без захар, без лактоза, без глутен и без ГМО. Тъй като отсъстват лекарствени взаимодействия, продуктът може спокойно да бъде приеман успоредно с различни медикаменти.

МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЛИМ АКТИВ+ >>>> ТУК <<<<
ЗА ПОРЪЧКИ ВИЖТЕ  >>>> ТУК<<<<

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

 

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна