Apricot seeds

Витамин В17 – убиецът на раковите клетки! Топ 10 на храните, в които се съдържа най-много

Витамин В17 – убиецът на раковите клетки! Топ 10 на храните, в които се съдържа най-много

Какво прави витамин В17 толкова мощен? Днес въпросът остава открит за мнозина: как витамин B17 в кайсиевите ядки успява да убие раковите клетки? Или все пак това е измама и няма антитуморен ефект?

YAdkite na kajsiite unizhozhavat raka
features product01
СЛИМ АКТИВ+ –
GreenACTIVE

ФОРМУЛА В БОРБАТА С ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ.

Формулата на B17 се състои от глюкоза и циановодород

Тази смес унищожава раковите клетки. Когато една молекула амигдалин срещне ракова клетка по пътя си, тя се разпада на 2 молекули глюкоза, на 1 молекула циановодород и на 1 молекула бензалдехид. Първо, глюкозата навлиза в увредената клетка, след това цианидът и бензалдехидът от глюкозата създават специална отрова, която унищожава рака.

В по-ранните проучвания се предполагаше, че основната борба срещу рака е молекулата на циановодорода.

По-нови изследвания показват, че „убиецът“ на злокачествените тумори е бензалдехидът. Ако се заобиколят всички официални научни термини и се опитате да обясните по прост начин този механизъм, тогава ето какво се случва:

Ракът обича захарта

Как да отслабнем без диета и глад, разбирайки нуждите на тялото си | Спорт Framar.bg

ingredients img
КОСТИ ФЛЕКС ПРЕМИУМ –
GreenACTIVE

ДВИЖЕНИЕ БЕЗ БОЛКА И ЗДРАВЕ ЗА ВАШИТЕ СТАВИ.

В ядрата на кайсиевите ядки захарта е заобиколена от цианид. Ракът „изяжда“ любимата си захар и освобождава цианида, който започва да действа едва, когато е в раковата клетка. Природна умна бомба! Когато разберете как работи амигдалинът, става ясно: проблемът не е в токсичността на кайсиевите ядки, а в количеството консумиран B17. От друга страна, дори ако приемате адекватна доза семена, но има твърде много захар в ежедневната ви диета, това може да неутрализира положителните свойства на B17. Ето защо, когато започвате терапия с кайсии, е важно да сведете до минимум приема на захар.

Ползите от този биохимичен процес са спорни в научните среди в продължение на много десетилетия. Но досега, както някои са убедени, това е единственият ефективен метод за борба с онкологичните образувания.

Много лекари се противопоставят на използването на B17 като противораково лекарство, позовавайки се на неговата токсичност.

Ако не можете да си купите от аптека B17, винаги е лесно да го получите от хранителни продукти, които съдържат амигдалин

Витамин В-17 (Vitamin B17) на капсули Топ Цена Bulgaricus

Повечето хора избират кайсиевите ядки като източник на B17. На вкус те напомнят на бадемите, но са по-нежни. Други храни, в които можете да намерите амигдалин са покълнала пшеница и елда. Въпреки това, преработените зърнени култури (например в брашно) губят своите витаминни свойства. Но термичната обработка на витамин В17 не е опасна – той може да издържи до 300 градуса по Целзий.

Също така си струва да обърнете внимание на малините и къпините, чиито семена съдържат B17

ingredients img222
ВИТАМИН D3+ ПОЛСКИ ХВОЩ –
GreenACTIVE

МОЩНА ФОРМУЛА ЗА ЗДРАВЕТО НА КОСТИТЕ, КОСАТА, КОЖАТА И НОКТИТЕ.

Освен това малините и ягодите съдържат още едно противораково вещество – елаговата киселина. Много домакини правят сладко от къпини, боровинки, ягоди, грозде, като същевременно се отърват от семките. И това е основната им грешка. Именно тези малки зърна съдържат повечето от полезните свойства. Когато ядете ябълки, поне понякога си струва да ядете целия плод – заедно със семките. Тези препоръки са от значение не само за пациентите на онкологичните диспансери. Да помагаш на всички е здравословно и благородно.

Кои плодове са най-богати на витамин В17?

Витамин Б-17 Амигдалин - как помага при рак

Най-високо съдържание на амигдалин на 100 грама продукт се наблюдава в семките на кайсиите, черешите и сливите.Това са шампиони по количество на В присъствието на витамин С амигдалинът става още по-токсичен. – по 500 mg на 100 g.

В този списък след тях са:

горчивите бадеми, семената на крушите и ябълките, сушените плодове със семена, боровинката, червена боровинка, елдата, къпината, стафидите, зеления грах.

Внимание! Имайте предвид, че в присъствието на витамин С амигдалинът става още по-токсичен!

Ако статията ви е харесала,последвайте нашата фейсбук страница и споделете вашия опит в коментарите!

 

 

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна