05eebfc166036a64140ce80ada45bc1b

С тази рецепта ще прочистите стомаха си, ще подновите черния си дроб и също така ще кажете сбогом на гастрита

С тази рецепта ще прочистите стомаха си, ще подновите черния си дроб и също така ще кажете сбогом на гастрита4 36

Вярвамe, че знаете, че черният дроб е органът, отговорен за детоксикацията на тялото ни.

Черният дроб е един от жизненоважните органи в тялото, който елиминира токсините и участва в множество ензимни процеси, важни за правилното функциониране на организма.

Важно и от изключителна важност е да го поддържаме здрав и функционален, за да сме здрави, както и за предотвратяване на чернодробни заболявания като мастен черен дроб. Необходимо и важно е често да прочистваме черния си дроб.

Ментата, която има отлични свойства, ще ни помогне да подобрим функционирането на черния дроб. Днес ще направим това лекарство с мента, така че черният ни дроб ще може да функционира нормално с помощта на тази мента.С това лекарство ще можем да детоксикираме и прочистим черния си дроб, за да можем да подобрим здравето си.

Необходими продукти:
– 1 шепа листа мента
– лимон
– портокал
– вода

Приготвяне:
Ще използваме съд с 2 литра вода и голяма шепа листа от мента. Варете 5 минути и оставете да поизстине.

След това изстискайте сока от портокала и лимона. Добавете към чашата заедно с лъжица настъргана лимонова кора (чиста), подсладете я с две супени лъжици мед или захар.

Накрая прецедете ментовата инфузия и я смесете с портокаловия и лимоновия сок. Приемайте ежедневно в продължение на една седмица, почивайте и повтаряйте, ако е необходимо.


Не се колебайте да видите повече за ключът към успеха, помогнал на хиляди мъже и жени в България да постигнат мечтаната форма
СЛИМ АКТИВ+
ВИЖ ТУК


Ако статията ви е харесала,последвайте нашата фейсбук страница и споделете вашия опит в коментарите!0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна