shutterstock 507868150

Домашен ЛЕК при болка в КОСТИТЕболки в коленете и костите

Моята съседка ми показа този домашен лек! Преди не можех да ходя поради болки в коленете и костите

Болката в коляното е често срещан симптом при хора от всички възрасти. Може да започне внезапно, често след нараняване или физическо натоварване. Болката в коляното също може да започне като лек дискомфорт и след това постепенно да се влоши.

Болката в коляното може да има различни причини. Наднорменото тегло може да ви изложи на по-висок риск от проблеми с коленете. Прекомерното използване на коляното може да предизвика проблеми в него, които причиняват болка. Ако имате анамнеза за артрит, това също може да причини болка в коляното.

Болката в костите обикновено е дълбока, проникваща или тъпа. Обикновено е резултат от травма. Други по-рядко срещани причини са костна инфекция (остеомиелит).Бактерии, микробактерии и гъбички могат да заразят костите чрез разпространение.

Съставки

Яйчен жълтък – 1 бр
Бял оцет – 1 супена лъжица

Начин на приготвяне

sharan6

Поставяме жълтъка в купичка и наливаме белия оцет. Разбъркваме добре. Нанасяме от продукта върху засегнатата зона и масажираме. Увиваме с кухненска хартия и найлоново фолио, оставяме да действа една нощ. Правим този компрес три пъти седмично.

Яйчени жълтъци

shutterstock 507868150

Яйцата съдържат високи концентрации на колаген, особено в жълтъка и мембраната на черупката (това безцветно, подобно на лепило нещо от вътрешната страна на черупката). А колагенът е един от най-ефективните начини за подобряване на подвижността на ставите, намаляване на отока и облекчаване на болката.

Бял оцет

vinegar ocet 3 391222 500x0 1

Има продукти, които имаме под ръка и използваме ежедневно, без да сме напълно наясно с всички възможности, които предлагат. Едно от тях без съмнение е белият оцет. Този продукт ни предлага голям брой ползи, както за грижата за нашето тяло, така и за дома.

Белият оцет може да бъде много полезен при лечението на болка и възпаление, причинени от артрит.

Ако статията ви е харесала,последвайте нашата фейсбук страница и споделете вашия опит в коментарите!

 

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна